Autorijles

Het kan spannend zijn om voor de eerste keer in een auto te stappen en autorijles te krijgen. Veel dingen zijn een beetje eng wanneer je ze voor de eerste keer doet, maar bij onze autorijlessen zit een professionele, vriendelijke en geduldige instructeur naast je die je rustig uitlegt wat je moet doen. Je hoeft niet bang te zijn wanneer je kiest voor Interline. Wij zorgen ervoor dat je precies weet wat je moet doen om auto te rijden, waarbij we je kennis en ervaring steeds verder uitbreiden en je uiteindelijk klaar bent om het examen af te leggen.

Autorijles afgestemd op jouw eigen niveau en snelheid

We werken niet met vaste pakketten of een vast rijlesschema. Uit onze ervaring blijkt namelijk dat een aangepast aanbod per klant veel beter werkt. Daarom is de eerst rijles gratis en gaat de instructeur samen met jou kijken wat jouw niveau is en hoe snel je nieuwe handelingen op kunt pikken en hoe groot je vertrouwen achter het stuur is. Aan de hand daarvan maken we een voorstel op maat klaar, inclusief het aantal rij-uren en de totale prijs. Dit kan gaandeweg bijgesteld worden wanneer dit nodig is volgens jou en/of de instructeur.

Angstige personen of mensen met een andere uitdaging

Heb je faalangst of een andere uitdaging waardoor het lastiger kan zijn om auto te leren rijden? Geen probleem; onze professionals hebben ervaring met angstige mensen en klanten die het lastiger vinden om nieuwe handelingen te leren. Ook jij bent van harte welkom bij ons.