Theorieles

Voordat je af kunt rijden, moet je (recentelijk) geslaagd zijn voor het theorie-examen. Voor sommige mensen is dit ontzettend makkelijk. Zij lezen de stof eenmaal door, doen wat oefeningen om gewend te raken aan de examenvragen en kunnen vervolgens direct aan tafel gaan zitten bij het CBR. Helaas is het lang niet voor iedereen zo makkelijk om te slagen voor het theorie-examen, zeker niet met de huidige opzet waarbij veel mensen struikelen bij de inzichtvragen waarbij je gevaarlijke situaties op tijd in moet kunnen schatten. Dat is waarom wij ook theorielessen op maat aanbieden. Dit gebeurt in groepsverband (maximaal 8 personen) zodat de kosten per persoon zo laag mogelijk gehouden worden.

Kleine groepen; altijd persoonlijke aandacht bij de theorielessen

Kies je voor theorielessen van Interline, dan heb je verschillende opties. Je kunt ervoor kiezen om de lesboeken te lenen via ons, zodat je ook thuis kunt studeren voor je theorie-examen. Wij hebben daarnaast een digitale lesomgeving die we aanbieden aan de klanten die autorijles bij ons afnemen. Volg je alleen theorielessen, dan krijg je tijdens de eerste les de inloggegevens van de docent, zodat je in je eigen tijd verder kunt studeren. In dit online programma kun je ook proefexamens doen; zoveel als je maar wilt, zodat je zonder veel stress naar het examen bij het CBR kunt gaan omdat je al weet wat er gevraagd kan worden.

Individuele theorielessen bij Interline

Heb je leerproblemen of andere uitdagingen waar door het lastiger is om theorie te leren? In dat geval neem je contact met ons op zodat we aan de hand van jouw situatie een voorstel op maat kunnen doen. Bij Autorijschool Interline kan iedereen slagen!